Miraklets Fald

Omslaget af Miraklets Fald - af Søren Klok
Omslaget af Miraklets Fald - af Søren Klok

 

 

Larmen fra angrebet havde mistet sin stemme. Måske havde eksplosionen gjort hende momentant døv, men hun registrerede forbavsende få meldinger om skader fra sin krop. Det kunne være et godt tegn, men det kunne også være et dårligt. Hun slog øjnene op, forsøgte at løfte hovedet og blev pludseligt klar over støvlen, der var placeret henover hendes hals. Hendes hænder greb den instinktivt og en buldrende latter tordnede et sted over hende.

 

De gamle teologer havde ret. Verden er flad. Ikke jorden som sådan, men virkeligheden som en helhed.

 

Verden er en skive, der står på siden og læner sig op af en kopi af sig selv. Helt ens og helt forskellige på samme tid.

 

Nu har nogen aktiveret en maskine, Fendahlisken, der gør det muligt for to personer at bytte plads. At springe fra én verden til den næste, men med en enkelt betingelse… For at rejse til den næste dimension er det nødvendigt, at en anden tager ens plads. Ens eget modstykke, fra et parallelt liv.

 

To kvinder tvinges til at overleve i hinandens verden, med alle de glæder og farer det indebærer. Konsekvenserne kan blive fatale for dem begge, men hvor langt kan viljen bære et menneske? Viljen til at blive. Viljen til at vende hjem. Er man villig til at ofre sit liv? Er man villig til at tage en andens?

 

     Anmeldelser:

 

"Der er tale om en yderst læseværdig bog, hvis man trænger til noget spændingmed overraskelser smidt ind - og et løfte om, at det er et forfatterskab, man bør holde øje med."

         - Den elektriske kanin

 

"Det er hæsblæsende sf-action bygget på en baggrundsramme af parallelle spejlverdener. Pæn debut." 

          - Metroxpress

 

"...hurtig viste sig at indeholde andet end Christian Reslows debut som romanforfatter, men begyndelsen på et forfatter-læser forhold der forhåbentlig vil vare ved i mange år."

           - Bogmania

 

"Slutningen skal selvfølgelig ikke røbes, men Reslow får rundet sin fortælling fint af."

            - Bogvægten

 

"En handlingstæt og skræmmende sanselig bog, der kalder læserens inderste rædsler op til bevidsthedsgrænsen!"

            - Louise Lamberth

 

 

Uddrag af Miraklets Fald