Booking

Christian kan hyres til foredrag indenfor landets grænser efter aftale.

For eksempler på disse fordrags natur kan man se vidoeklippet herover.

Christian er en humoristisk, spraglende fortæller, der gør brug af af visuelle virkemidler og aktivt inddrager sine tilhørere i underholdningen.

Vær opmærksom på stærkt sprogbrug!

 

 

PRISER

Efter aftale...
kontakt: Author@christianreslow.com  

DET PRAKTISKE

Størstedelen af Christians arbejde har en anbefalet nedre aldersgrænse på 15 år.

Foredragets indhold og potentielle forbehold herfor aftales på forhånd. Foredraget kan tilpasses skolebørn på ottende, niende og tiende skoletrin. 

 

Christian foretrækker at arbejde kreativt, enten vha. kulisser, musik eller video. I langt de fleste tilfælde medbringer Christian selv den nødvendige elektronik eller de ønskede kulisser, men mikrofon og lydanlæg skal helst stilles til rådighed. Ved mindre forsamlinger kan dette muligvis undværes.

 

Transport arrangeres altid af forfatteren.

  

DET MED STORT

Christian er meget interesseret i velgørende arbejde og kan sagtens hyres til dette, uden betaling. 

- Ved velgørenhed forstås:

  - Et arangement, med betalende tilhørere, hvor det samlede overskud går til et velgørende formål, der ikke er tilknyttet arrangøren personligt. Sagt på en knap så pæn måde kan en skole altså ikke forvente at indsamling til skolens eget, nye tag, betragtes som velgørenhed. Endvidere forventes arrangøren selv at være frivillig og det såkaldte overskud forventes derfor at bestå af den komplette entréfortjeneste.

 

Institutioners budgetter for gæstelektører kan Christian desværre ikke hjælpe med, men financielle rådgivere kan anbefales. De er som regel ganske skrappe til ting som budgetter.

  

KONTAKT

E-mail: author@christianreslow.com