Lyst til at sende en hilsen?

Velkommen til gæstebogen!

 

Her er du velkommen til at skrive lige hvad du har lyst til. Vil du kommentere på Christians arbejde? Har du spørgsmål, du gerne vil stille? Har du lyst til bare at sende en hilsen? Værsgo!

 

Der er ingen regler for denne gæstebog. Alt må skrives heri. Så længe du er klar over, at Christian selv beslutter, hvorvidt beskeden rent faktisk ender i gæstebogen.

 

God fornøjelse!

 

OBS!!! Sikkerheds-kode-fidussen er altså ikke ligeglad med, om du skriver i store eller små typer... tsk... Elektronik! Husk at skrive koden præcist! Med både store og små bogstaver!

Comments: 17
 • #17

  Christian Reslow (Monday, 25 February 2013 09:33)

  Hej Kim,

  mange tak. Har du iøvrigt bemærket, at hvis man følger det link, dit navn er tilsluttet, så havner man på en side, der tilbyder SMS-lån? Det vælger jeg at betragte som, at finansverden nu er interesseret i mit forfatterskab - et sikkert tegn på, at jeg nok bør forsætte :)

  Christian Reslow

 • #16

  Kim (Monday, 25 February 2013 03:12)

  Flott side!

 • #15

  Christian Reslow (Tuesday, 04 December 2012 17:08)

  Hej Jeppe,

  tusind tak for din lykønskning! Jeg har videregivet den til den glade moder :o)

  Jeg håber du får 'Kimæren' i Julegave og jeg vil med glæde signere både den og dit eksemplar af 'Miraklets Fald'! Dog bliver bøgerne altid sendt direkte fra forlaget og til forhandlerne og kommer derfor ikke forbi mig først, så vi må lige mødes en dag til en sludder og en kop kaffe. Jeg kan iøvrigt afsløre, hvis ikke du allerede har den, at min kortroman 'Micki 19:50' er ved at være udsolgt, så hvis du skal nå at have et eksemplar af den også, så vil jeg anbefale den som kalendergave :o) Og den signerer jeg også meget gerne.

  Hvis du har mulighed for det, så vil jeg varmt anbefale at tage til Krimimessen i det gamle fængsel i Horsens, d. 16. og 17. Marts 2013. Der vil jeg nemlig være at træffe og jeg giver den også på scenen for en kort bemærkning.

  Ellers tales vi - som du foreslog - bare ved på facebook.

  Kan du have det godt til vi tales ved igen :)

  Christian Reslow

 • #14

  Jeppe Nørgaard (Monday, 03 December 2012 19:56)

  Hej Reslow! :o)
  Først og fremmest: STORT TILLYKKE med Junior! :o) Hils Jeanette fra mig og sig stort tillykke til hende også. :o)

  Dernæst: Tillykke med udgivelsesdatoen på 'Kimæren'! Den står på ønskelisten og jeg forventer en lille hilsen i den, når jeg har den i hånden... ;o)

  Til sidst: Du skylder mig stadig en lille hilsen i 'Miraklets Fald', som du har lovet mig siden den kom ud. ;o) Jeg tager til Vridsted i julen, men kommer omkring Skive og omegn op til og umiddelbart efter... Er der mulighed for at komme forbi jer en af dagene, så jeg kan se det lille 'Mirakel' og hilse på jer igen...? :o) Du kan evt. lige fange mig i en privatbesked på Fjæsen, så vi kan aftale nærmere...

  MvH
  Jeppe

 • #13

  Christian Reslow (Saturday, 15 September 2012 22:00)

  Hej Wichmann.

  Rart at høre fra dig. Jeg har ganske rigtigt været meget aktiv omkring promoveringen af min nye roman 'Kimæren' hele året igennem. Så meget, faktisk, at jeg nu på daglig basis bliver forlangt svar på en udgivelsesdato. Jeg kan afsløre, at det bliver snart, men den præcise dato er stadig u-besluttet(er det et ord?).

  Kimæren er ikke en science fiction, som jeg ved du holder meget af, men er af forlaget døbt en Thriller. Den indeholder dog stadig mange af de elementer, jeg har for vane at beskæftige mig med, så jeg håber at den vil fange din interesse, trods alt :)

  Jeg er en komplet spade til at opdatere diverse online fora - hvilket selvfølgeligt ikke er fair overfor de læsere, der faktisk interesserer sig for mig - og jeg vil tage din opfordring til mig. Det samme gælder iøvrigt forslaget om at deltage i Lige Under Overfladen - en samling jeg indtil videre aldrig har deltaget i. Science Fiction er en genre jeg morer mig meget med at skrive, så det er bestemt ikke manglende interesse, der har afholdt mig fra det.

  Hvis du er interesseret, så kommer der iøvrigt nye noveller af undertegnede på www.ebooks2go.dk i løbet af efteråret, som jeg tror du ville more dig godt med :)

  Tusind tak for din ros og jeg håber du kan fornøje dig med video-optagelsen af bog-turnéen, nu du ikke nåede med.

  Til vi ses igen må du have det rigtigt godt.

  Christian Reslow

 • #12

  Rasmus Wichmann (Wednesday, 12 September 2012 11:29)

  Hej! Din frygtløse one-time anmelder er tilbage. Jeg tjekkede lige siden for at se hvad du have været up to de seneste par år, og opdagede en bogturné jeg ellers ikke lige havde hørt om - og den lød ellers super spændende!
  Jeg håber at du lægger nogle tidbits ud på Danske Horror Fans en gang i mellem, så du er til at finde! Håber også at finde dig i den næste Lige Under Overfladen! Ser gerne mere scifi fra dig!

 • #11

  Christian Reslow (Friday, 04 November 2011 20:59)

  Hej Minna.

  Du kan tro, at vi ses på bogforum!

  Lørdag d. 12. November kl. 15, stiller jeg mig an på stand nummer 17.

  Jeg glæder mig til at møde dig og håber at du har lyst til at sludre langt og længe.

  Der vil være mulighed for at købe både Micki 19:50 og Miraklets Fald og muligvis til favorable priser :)

  Det vil være mig en fornøjelse at skrive alle de autografer du kan bære og jeg skal nok huske at medbringe en lomme fuld af kuglepenne.

  Jeg håber, at vi ses, for jeg vil love dig, at du kan få lov at være en af de første, der hører om min nyeste roman, med udgivelsesdato i 2012. Og fordi du var så sød at skrive til mig vil jeg give dig en helt unik teaser, på et ganske nyt projekt: Inden året er omme vil du kunne læse et par spritnye noveller af undertegnede. Sig ikke til nogen, at jeg har sagt noget ;)

  Jeg glæder mig til at se dig, Minna!

  Christian Reslow

 • #10

  Minna Rasmussen (Friday, 04 November 2011 09:17)


  Hej Christian Reslow. :-)

  Er det rigtigt at du kommer på bogmessen i Forum i år? Kan man købe din bøger derinde, og skriver du autografer?

  Mvh. Minna

 • #9

  Christian Reslow (Saturday, 13 August 2011 12:05)

  Hej Henning.

  Ja. Ja, det er jeg. Men jeg er også Raquelle, Tonni og Georg. Ja, jeg er såmænd endda nok også John - Raquelles feminine assistent.

  Sandheden er, at Micki 19:50 godt kan forstås som en kamp mellem mine personlige karaktertræk. Alle selvfølgeligt sat på spidsen og overdrevne, hvilket en sådan tidsforskydning jo - ihvertfald i romanen - sørger for. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er en ivrig kødæder, men hangen til kannibalisme er rent og skært opdigtet. Jeg er dog, til tider, ganske temperamentsfuld (som Jyden) og til tider også bitter og sarkastisk (som Tonni). Jeg kan også være stædig og mistroisk (som Raquelle) og sidst men ikke mindst: Rar, blød, varm og naiv (Georg).

  I virkeligheden er jeg også Raquelles tvilling Micki... Og han kan vel næsten ikke repræsentere andet end underbevidstheden...

  Meeeen. Der er nu ingen grund til at læse for meget symbolik ind i historien og lede efter for mange referencer til mine personlige psykoser. Jeg er trods alt ikke kunstner. Jeg er entertainer ;o)

  Christian Reslow

 • #8

  Henning (Tuesday, 09 August 2011 13:23)

  Er du Jyden i Micki 19:50?

 • #7

  Christian Reslow (Wednesday, 25 May 2011 12:05)

  Hejsa Dennis

  Tak for dine varme ord! Jeg er hermed også ret begejstret for dig som læser!

  Du har ret i, at jeg har en tendens til at være både meget grafisk og meget begejstret for det makabre - og med henblik på de ting, jeg indtil videre har udgivet, må jeg nok kalde mig selv Gyser/Horrorforfatter.

  Men når det så er sagt, så er det altså ikke altid min mening at være så sadistisk... I min skriveproces har historien en tendens til at løbe i forvejen - med mig halsende bagefter, i et håbløst forsøg på at få det hele med. Og nogle gange stikker historien så bare af fra mig, ind på en sidevej hvor død og ødelæggelse hersker.
  Jeg befinder mig tilsyneladende bedst i det komplette kaos...

  I fremtiden ved jeg, at jeg vil skrive i adskillige andre genrer, men om disse værker vil blive udgivet i mit eget navn, det vil jeg indtil videre lade være usagt. Jeg holder personligt selv af Eventyret og De Fantastiske Genrer... Men jeg vil ikke udelukke, at jeg måske en dag skriver en kogebog.

  Min næste udgivelse er ikke afgjort endnu.
  Jeg har arbejdet usædvanligt intenst på en større roman, der helt klart igen ligger i Horror-genren, men sideløbende har jeg også skrevet en Splatter-Thriller og er begyndt på en Weird-fiction roman også.
  Så svaret er som følgende: Efter al sandsynlighed, så bliver min næste udgivelse sikkert præget af min sædvanlige morbide fascination.

  'Forskæreren' kan erhverves ganske gratis fra Forlaget Valeta, ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Hvis man allerede er tilknyttet, så kan man altid afmelde og tilmelde sig igen.

  Jeg håber, at du fik svar på alt Dennis. Vær endeligt ikke en fremmed! Jeg elsker at høre fra mine læsere, så du er altid velkommen.

  Christian Reslow

 • #6

  Dennis Jørgensen (Wednesday, 25 May 2011 10:52)

  Hej Christian

  Jeg har læst dine bøger og noveller, og synes du er en god forfatter!
  Du skriver tit markabre ting, så jeg kunne godt tænke mig at vide om du ser dig selv mest som gyserforfatter, eller hvad er din yndlingsgenre?
  Og kan du røbe hvad genre din næste bog hører ind under?

  Jeg har hørt at din novelle Forskæreren er kommet som e-pub. Hvor kan man få fat i den henne?

  Venlig hilsen
  Dennis

 • #5

  Christian Reslow (Friday, 06 May 2011 21:00)

  Hej med jer.

  Helle: Det kan du tro jeg vil og det kan du tro, at jeg gør ;o) Hele tiden faktisk. Så snart nye ord er endeligt klar, så skal du få dem med det samme.

  Liv: Tak for dine varme ord. Jeg er glad for, at du holder af bøgerne og jeg håber, at jeg også i fremtiden kan begejstre dig. For som svar på dit spørgsmål, så jo; der kommer snart noget nyt. Siden sidst har jeg skrevet to bøger og er i gang med en tredje, men det der har været skyld i den lange ventetid er en omfattende redigering - som jeg iøvrigt ikke vil kede dig med nu :o)
  Miraklets Fald er skrevet som en selvstændig roman og en egentlig forsættelse er ikke planlagt i øjeblikket. Meeen... Hvis inspirationen rammer mig, så kommer der nok en roman mere i samme univers, ja. Husk! Jeg lover ikke noget... Men jeg tør godt sig: Måske :o)

  Christian Reslow

 • #4

  Liv Winther (Sunday, 01 May 2011 20:52)

  Hej Christian

  først og fremmest TAK for nogle fede bøger! Kommer der ikke snart noget nyt? og er det rigtigt at du overvejer at skrive flere bøger i Miraklets Fald-serien?

  Hilsen Liv

 • #3

  Helle Tofft (Saturday, 30 April 2011 23:18)

  Kære Reslow,
  En kærlig hilsen fra din fan no. 1. Elsker dine ord!
  Skriv mig nogle flere ... vil du? :0)
  KNUS H.

 • #2

  Christian Reslow (Saturday, 30 April 2011 18:59)

  Tester...

 • #1

  Christian Reslow (Friday, 29 April 2011 20:39)

  Hejsa!

  Jeg har aldrig været god til en-vejs kommunikation (Så jeg blev naturligvis forfatter?), derfor virkede det kun rimeligt, at DU også skulle have lov at ytre dig, her på hjemmesiden. Du må skrive lige hvad du har lyst til. Hvis du har spørgsmål, så svarer jeg så vidt muligt. Hvis du har kommentarer, så vil jeg gerne høre dem. Hvis du bare vil sige hej, så siger jeg hej tilbage.

  Så skynd dig at skriv!

  Jeg glæder mig til at høre fra dig!