Travlt forlag og forfatterfødselar

 

 

Hvilken bedre anledning, end Christians egen fødselsdag, til at forkæle læserne med en masse kræs, omkring den kommende bog, Miraklets Fald?

 

 

 

 

 

 

Forlaget Valeta har haft rigtigt travlt i den seneste tid;

 

  • Der er blevet oprettet en debat, på Christians facebookside, omhandlende titlen på den kommende roman. I det næste stykke tid forventes yderligere debatter oprettet (og måske vil en teaser også være at finde derinde?)

 

  • Forlaget Valetas hjemmeside er blevet opdateret, med en masse ny info om Miraklets Fald, samt både en lydbid (indtalt af forfatteren selv) og hele det første kapitel, som appetitvækker. God fornøjelse!

 

  • Her på hjemmesiden, under punktet 'ekstra guf' har Christian lagt en teaser på Miraklets Fald ud. Der er tale om et uddrag af bogens kapitel 31, læst højt af selveste Christian Reslow. God fornøjelse!

 

  • Der er allerede nu mulighed for at forudbestille Miraklets Fald, på Forlaget Valetas egen hjemmeside. Bogen vil blive sendt til de spændte købere, umiddelbart efter udgivelsesdatoen, d. 1/3 - 2010.

 

  • Christian har indvilliget i, at besvare spørgsmål vedrørende hans skriverier, i en fremtidig debat på facebook-fansiden. Mere om dette følger...

Fanside på facebook

Debutterende forfatter Christian Reslow har hermed fået sin egen fanside på facebook. Fansiden er oprettet af forlaget Valeta og er absolut værd, at kigge nærmere på.

 

Klik her, for at komme til fansiden.

Miraklets Fald - ny udgivelsesdato: 1. Marts 2010!

Miraklets Fald burde, hvis intet skrider i svinget, være på vej til hylderne i starten af marts 2010. Dette vil blive løbende opdateret, her på siden.

Slut med at dase!

Fra omslaget af Miraklets Fald - af Søren Klok
Fra omslaget af Miraklets Fald - af Søren Klok

Nu er julen overstået og nytårsaftens tømmermænd er snart besejret.

Derfor er arbejdet så småt genoptaget, med at få de sidste blanke punkter her på siden fyldt ud.

 

Pinaceae Falls er blevet oprettet under 'Geografien'

 

Anni Browers har fået tilføjet et billede i persongalleriet

 

Nina har fået tilføjet et billede i persongalleriet

 

En teaser af Miraklets Fald er i øjeblikket under udvikling.

Mere om dette snarest muligt.

           

           SIDE 1

           SIDE 3