Micki 19:50 - En føljeton af Christian Reslow

Enhver opmærksom læser, der for nyligt har besøgt denne hjemmeside eller Christians facebook fanside, vil vide, at der har været noget under opsejling i et stykke tid.

 

Dette 'noget' er hermed officielt:

 

Micki 19:50 er en digital føljeton i syv dele, der er forbeholdt Christians Facebook-fans. Det er en væmmelig historie, om vanvid og mutation, om tidsparadoxer og isolation. Med andre ord: et koldt gys, i en varm tid!

 

Første del; 'Lys, kamera' bliver lanceret fredag d. 9. Juli 2010 og sidste del udgives den 20. August.

 

Bliv fan på Facebook og følg med hver fredag, mens Christian Reslows rædselsulde føljeton inviterer dig indenfor, i et forladt teater på nordsjælland, hvor intet er, hvad det ser ud til og hvor venskab eller fjendskab er relative begreber.

 

 

Join Us! (Christian Reslows Facebook fanside)

 

Hold øje med Facebook!

Inden for meget, meget, meget kort tid, vil der være en helt unik og attraktiv fordel, ved at være fan af Christian, på facebook.

 

Lad der lyde en opfordring herfra, til at skynde sig derind med det samme.

Følg eventuelt linket her.

 

Det bliver virkeligt godt!

Snyd ikke dig selv for dette eksklusive tilbud!

 

Reklamespot for Miraklets Fald

Oplæsning og bogsignering d. 12/6 - 2010

Forfatter Christian Reslow med forsiden til Miraklets Fald
Forfatter Christian Reslow med forsiden til Miraklets Fald

Lørdag d. 12. Juni vil der være mulighed for at møde Christian, samt høre ham læse en ny, ikke-udgivet novelle op, når han optræder i Bøger og Papir, Algade 10, 7900 Nykøbing Mors. Der vil være mulighed for at veksle et par ord med Christian, stille ham spørgsmål og selvfølgeligt, høre ham læse højt.

 

Der vil endvidere være mulighed for at få signeret sit eksemplar af Miraklets Fald - eller for at købe bogen, hvis ikke man har nået det endnu.

Vi glæder os til at se jer!

 

Interview på P4 - med på en lytter!

Onsdag d. 19/05 - 2010 optræder Christian på P4 midt & Vest, kl. 06:30.

 

Der vil være snak om debutromanen Miraklets Fald, om Christians ønsker og planer for fremtiden, samt om livet som lovende ung forfatter i en verden, der elsker at læse.

 

Lyt med! Det bliver hyggeligt.

SIDE 1

 

SIDE 2

 

SIDE 3

 

SIDE 4